EXPOSICIÓN
 

La exposición de Carmelina Sánchez Cutillas se podrá visitar hasta el día 30 de octubre

 
Martes 27 de octubre de 2020 0 comentarios
 

Como punto final de las actividades del “Octubre Cultural” la Casa de Cultura acoge hasta el 30 de octubre, la exposición Des de les fronteres del Silenci, muestra organizada por la Academia Valenciana de la Llengua sobre la figura de la escritora Carmelina Sánchez Cutillas, con el objetivo de difundir y poner en valor la figura y obra de autores en lengua valenciana. Carmelina fue nombrada Escritora del Año 2020 por la Academia Valenciana de la Lengua.

Consorci museus:

L’ Acadèmia Valenciana de la Llengua ha designat a Carmelina Sánchez-Cutillas escriptora de l’ any 2020. A l’entorn de la seua figura i obra tenen lloc una sèrie d’activitats acadèmiques i divulgatives arreu del territori valencià, cosa que permet fer arribar una visió moderna i actual de l’autora.

Carmelina Sánchez-Cutillas (Madrid, 1927 – València, 2009) és una escriptora del tot singular en el marc de les lletres valencianes contemporànies. És una personalitat incommensurable. Sens dubte, la gran escriptora valenciana del segle XX—encara pendent de descobrir en molts aspectes. La seua veu, enamorada de la vida, del coneixement i de les paraules, va temptejar —«des de les fronteres del silenci »— una triple rebel·lió justa i necessària: contra la submissió lingüística, contra el totalitarisme ideològic i contra totes les intricades i fossilitzades formes de la discriminació per raó de gènere.

 

Comparte este artículo

 
 
 

Comentarios

 

Artículos relacionados

 

 

CARTAS AL DIRECTOR

PACO, NOSOTROS SEREMOS TU MEMORIA
Roque Miguel Alemañ Bonet 13 de septiembre de 2022
A LAS TRABAJADORAS SOCIALES DE SANTA POLA
Carlos A. Pinto 23 de diciembre de 2020
A ROBERTO LÓPEZ
María del Carmen López Pomares 23 de diciembre de 2020
CUANDO EL KARMA EMPIEZA A DEVOLVER A CADA UNO LO SUYO
Roque Miguel Alemañ Bonet 20 de noviembre de 2020
OBITUARIO JULIO BAEZA
Manuel Ortuño Cerdá-Cerdá 20 de noviembre de 2020

Periódico Santa Pola © Copyright 2016, todos los derechos reservados.

Diseño: Baluarte Comunicación s.l.